Coronavirus – Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter – UIthoorn

Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter

Header afbeelding

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 029756666106-25397767 (Uithoorn) of 06-15928525 (Mijdrecht)

Of stuur ons een WhatsApp bericht bericht!

 

Locaties

Wij hebben locaties in Uithoorn en Mijdrecht!

Vindt hier meer informatie.

Samen beter!

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal. Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor je klaar!

Coronavirus

Op basis van de overheidsadviezen en om een extra goede hygiëne voor iedereen in de praktijk te waarborgen, adviseren wij iedereen om in de praktijk een neus-mondmasker te dragen. Ook willen wij je vragen om een handdoek mee te nemen en pas vlak voor de afgesproken tijd naar de praktijk te komen.

Wat kun je verder doen?

  1. Blijf thuis als je last hebt van (neus-)verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Bij twijfel, bel ons vooraf voor overleg!
  2. Kom alleen de praktijk binnen. Begeleiding tot aan de deur. De fysiotherapeut zal je verder helpen.
  3. Reinig goed je handen VOOR en NA de behandeling met daarvoor aanwezige desinfectiemiddelen.
  4. Houdt ruim 1,5 meter afstand van de mensen in de praktijk. Schudt geen handen. Raak verder, na reiniging van de handen, geen dingen meer aan. Gebeurt dit wel, reinig dan wederom de handen.
  5. Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog, maar bij voorkeur buiten. Gebruik een papieren doek als je je neus moet snuiten. Reinig uiteraard nadien wederom de handen.
  6. Neem zelf een handdoek en neus-mondmasker mee.
  7. Volg altijd de aanwijzingen van de fysiotherapeut op.

Als je twijfelt over je gezondheidstoestand verzoeken wij je om tijdig contact met ons op te nemen voor overleg of om je afspraak tijdig af te zeggen. Ook als je zelf een verminderde lichamelijke gezondheidstoestand of chronische ziekte hebt en je twijfelt over eventuele risico’s voor jezelf, neem dan gerust contact met ons op.

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.