Fysiotherapie De Jong | Fysiotherapie Mijdrecht, fysiotherapeut Mijdrecht, fysio Mijdrecht

Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter

Header afbeelding

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 029756666106-25397767 (Uithoorn) of 06-15928525 (Mijdrecht)

Of stuur ons een WhatsApp bericht bericht!

 

Locaties

Wij hebben locaties in Uithoorn en Mijdrecht!

Vindt hier meer informatie.

Samen beter!

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal. Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor je klaar!

Fysiotherapie Mijdrecht

Voor goede fysiotherapie in Mijdrecht kunt u bij Fysiotherapie de Jong terecht. Fysiotherapie de Jong geldt al sinds 1965 als een gespecialiseerde fysiotherapeut waar u terecht kunt voor de best mogelijke behandeling van uw klachten. Wij werken met een eigen team aan therapeuten die u onder andere van dienst kunnen zijn met fysiotherapie, manuele therapie, fysio fitness, maar ook met specifieke behandelingen zoals fysiotape en dry needling. Afhankelijk van uw klachten kiezen wij voor de meest geschikte methode.

Fysiotherapie in Mijdrecht voor iedereen

Fysiotherapie de Jong heeft meerdere vestigingen, waarvan een in Mijdrecht. Daarom is fysiotherapie voor Mijdrecht altijd dichtbij voor u. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van fysiotherapie. Dit betekent dat u voor zeer uiteenlopende klachten bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om het verhelpen van chronische (spier)pijn, gewrichtsklachten of revalidatie na een ongeval of blessure: onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten helpen u van uw klachten af en begeleiden u op weg naar fysieke gezondheid.

Een fysiotherapeut waar u op uw gemak bent

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij uw fysiotherapeut. Daarom letten wij bij het vinden van uw fysiotherapeut voor Mijdrecht en omgeving ook altijd goed op de match. Wanneer wij u behandelen, moet u hier een goed gevoel bij hebben. Naast specialisten op hun vakgebied, beschikken onze fysiotherapeuten ook over mensenkennis. Zo wordt uw behandeltraject een stuk aangenamer, hoe lang dit ook duurt of hoe zwaar dit ook is. Niet voor niets is onze slogan “samen beter”.

Maak een afspraak voor een persoonlijke intake en behandelplan

Onze fysio in Mijdrecht staat klaar om uw problemen te vertellen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. In een intakegesprek nemen wij graag de tijd om uw klachten te inventariseren. Wij kunnen vervolgens direct vertellen hoe wij u van dienst kunnen zijn en welke behandelingen wij zouden kunnen toepassen. U wordt altijd behandeld met een persoonlijk plan dat voor u op maat is gemaakt. Zo zorgen wij voor de best mogelijke behandeling met een snel en blijvend resultaat.