Annuska Hendriks – Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter – UIthoorn

Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter

Header afbeelding

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 029756666106-25397767 (Uithoorn) of 06-15928525 (Mijdrecht)

Of stuur ons een WhatsApp bericht bericht!

 

Locaties

Wij hebben locaties in Uithoorn en Mijdrecht!

Vindt hier meer informatie.

Samen beter!

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal. Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor je klaar!

Annuska Hendriks

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
Afdeling:
Hugo de Grootlaan 3 in Uithoorn

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool West-Brabant te Breda. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Praktijk De Jong en voor velen een vertrouwd gezicht op de locatie aan de Hugo de Grootlaan (De Hoeksteen).
Als algemeen fysiotherapeut is mijn werk zeer afwisselend, zeker met de beschikking over een goed uitgeruste oefenzaal. Ik zie op een werkdag patiënten van alle leeftijden met uiteenlopende klachten. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is.
Naast algemene fysiotherapeutische handelingen maak ik graag gebruik van kinesiotape (Mediacal Taping Concept) en Triggerpointmassage. Beide technieken zijn een goede aanvulling bij de behandelingen en meer dan eens kunnen ze zorgen voor verrassend positieve resultaten. Dit jaar hoop ik mijn examen af te ronden voor Mulligan Therapy. Dit is een methode waarbij je pijnvrij mobilisaties uitvoert aan gewrichten en de wervelkolom. En naast het feit dat het een fijne behandelmethode is, blijkt het ook zeer waardevol te zijn bij de diagnostiek van veel (sport)blessures, oud en nieuw.

Terug naar overzicht