Misha Staalman – Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter – UIthoorn

Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter

Header afbeelding

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 029756666106-25397767 (Uithoorn) of 06-15928525 (Mijdrecht)

Of stuur ons een WhatsApp bericht bericht!

 

Locaties

Wij hebben locaties in Uithoorn en Mijdrecht!

Vindt hier meer informatie.

Samen beter!

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal. Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor je klaar!

Misha Staalman

Fysiotherapeut, Praktijkeigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
Afdeling:
Wilhelminakade 87
E-mailadres:
misha@fysiodejong.com

Sinds 2002 werk ik met veel plezier en enthousiasme bij de praktijk en per 1 juli 2019 ben ik eigenaar mogen worden van deze mooie praktijk met zijn rijke historie in Uithoorn.

Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met sport en beweging. Voetbal, basketbal, judo en karate, als het maar een sport is met veel dynamiek. Uiteindelijk ben ik in de sportschool in contact gekomen met de daar werkzame fysiotherapeut en zo is mijn interesse in dit mooie beroep geboren.

Mijn interesse in fysiotherapie is divers, met name in de richting van het behandelen van orthopedische klachten. Aan klachten van spieren en gewrichten dus. Ik heb dan ook een veelheid van cursussen en opleidingen gedaan ter verdieping van mijn kennis en vaardigheden in fysiotherapie in combinatie oefentherapie en training.

Samen met collega Marlous ben ik meest werkzaam op de praktijk aan de Wilhelminakade 87. Ook verzorg ik, net als Marlous op deze locatie de Fysio Fitness trainingen.

Samen Beter! betekent voor mij Samen met de patiënt toewerken naar een Beter lichamelijk functioneren en welbevinden.

 

 

Terug naar overzicht