Roswitha Goossens – Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter – UIthoorn

Fysiotherapie de Jong/ Samen Beter

Header afbeelding

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 029756666106-25397767 (Uithoorn) of 06-15928525 (Mijdrecht)

Of stuur ons een WhatsApp bericht bericht!

 

Locaties

Wij hebben locaties in Uithoorn en Mijdrecht!

Vindt hier meer informatie.

Samen beter!

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal. Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor je klaar!

Roswitha Goossens

Praktijkmanager Groepslesinstructrice
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
Afdeling:
Hugo de Grootlaan 3, Sporthal de Scheg

Na 25 jaar in de sportschool-branche gewerkt te hebben als mede-eigenaar, manager, fitness begeleider maar vooral groepsles instructeur, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Groepslessen geven is echter altijd mijn passie gebleven.

We weten allemaal wel dat een gezonde leefstijl en bewegen belangrijk is om zo lang en goed mogelijk alles uit het leven te kunnen halen. Ook om te voorkomen dat je fysieke klachten krijgt of dat deze erger worden.

Het viel mij op dat de drempel van de sportschool voor sommige mensen hoog is, en dat men vaak denkt oefeningen en het hoge tempo niet (aan) te kunnen vanwege leeftijd, blessures en beperkingen. Er zijn ook mensen die de sfeer en harde muziek bij sportscholen net iets te veel van het goede vinden.

Voor Fysiotherapie de Jong geef ik inmiddels groepslessen bij de Scheg zoals Total Body- en Yoga/Pilates-lessen op de maandag-, en donderdagochtend. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en men kan makkelijk instromen. Ervaring of geen ervaring. Ieder traint op zijn of haar eigen niveau.

Ook geef ik (personal) training Pilates voor mensen die de algehele houding willen verbeteren en de (houdings-)spieren willen versterken. Ik werk 1 op 1 of met kleine groepjes.

Plezier met elkaar hebben vind ik een belangrijk aspect, er wordt ook flink gelachen tijdens de les. Na de les is er tijd voor een kop koffie of thee en gezellig kletsen voor wie dat wil.

Naast het geven van groepslessen en individuele trainingen ben ik ook praktijkmanager, wat ik met veel plezier doe. Ik houd mij vooral bezig met de financiële administratie en marketing. Ik ben wat dat betreft voornamelijk achter de schermen werkzaam.

Ik heb een ruime hoeveelheid en diversiteit aan opleidingen en cursussen gedaan in fitness- en groepsles instructie, pilates, yoga en aerobics.

Terug naar overzicht